Missa inte när Matte och Willy testar de senaste golvnyheterna från Tarkett och se hur de står pall för riktigt tuffa tag. Låt er imponeras ni också, av dessa slitstarka och Svanenmärkta golv, i detta nya avsnitt av K-Bygg TV med Matte och Willy!

Tarkett trägolv Grace!

Grace är en Svanenmärkt trägolvskollektion som kombinerar det naturliga utseendet hos ett oljat golv med det lackade trägolvets enkla underhåll. Kollektionen består av 1-stavsgolv i två olika bredder, 3-stavsgolv och rutbrädor – totalt tolv ekgolv i sex färgfamiljer i varma, naturliga och harmoniska toner. Alla behandlade med en unik ultramatt lack som ger en sidenlen och lättskött yta. Golvens yta är borstad för att lyfta fram ekens naturliga ådring och karaktär.

En grundläggande egenskap hos ett hållbart golv är att det är av så god kvalitet att det varar länge. Grace är liksom Tarketts övriga trägolv bra exempel på just detta. Ett Grace-golv har lång livslängd och kan när det åldrats få nytt liv genom slipning och ytbehandling. Golvet är skönt att gå på, är lätt att städa och har ett effektivt skydd mot vardagsslitage och fläckar. Grace åldras naturligt och behåller sin skönhet utan komplicerad skötsel.

Tarkett vinylgolv iD Click Solid 55!

iD Click Solid 55 är ett slitstarkt klickvinylgolv i plank-och plattformat. Kollektionen finns i 19 ultramatta dekorer med mönster av trä eller sten. Den nya ytbehandlingen Tektanium™ ger ett ultramatt utseende utan blänk och men  också extra tålighet mot fläckar och repor. Golvet är enkelt att installera själv tack vare vårt klicksystem.

Det kan läggas direkt på ett befintligt golv så länge det har en plan, slät och hård yta. iD Click Solid 55 bör inte läggas i tex uterum eller andra utrymmen där golvet kan utsättas för stora temperaturväxlingar.