K-Rauta-hero-banner

TJÄNSTER

Våra tjänster

Hos K-Bygg hittar du inte bara det material du behöver för dina projekt. Vår kunniga personal hjälper dig med tips och råd i dina projekt eller mer handfasta saker som att hitta rätt virke eller hjälp att kapa skivmaterial i rätt format. Vi erbjuder även tjänster som hemleverans och lån av släpvagn så att du får dina varor dit du vill.

Färgbrytning

När du ska måla hjälper vi dig att hitta rätt färgtyp och för ditt projekt oavsett om det är färg för ute eller inomhusmålning. Naturligtvis hjälper vi dig att hitta rätt nyans också. Våra färgleverantörer har tusentals kulörer i sin receptbank. Vi kan därför erbjuda färg i ett nästan obegränsat antal olika kulörer och nyanser med hög kvalitet och lång hållbarhet.

Läs mer om vår färgbrytning

Lånesläp

I många byggprojekt ingår material som inte alltid får plats i en vanlig bil. Har du dragkrok är lösningen nära. Hos oss på K-Bygg kan du låna släp för att transportera hem dina byggvaror – utan kostnad. Att låna släpkärra är såklart populärt och det händer att våra lånesläp är upptagna.

Läs mer om lånesläp

Byggleverans

När du handlar hos oss kan du välja att få allt levererat direkt hem till dig eller till önskad adress. Oavsett om det är en låda skruv eller varor till ett helt hus. Det kan ju vara skönt att slippa plocka, lasta och lossa på egen hand och istället låta oss ta hand om det jobbet.

Läs mer om byggleverans

Kapat & hyvlat

Vill du ha hjälp med tillsågningen? I de flesta av våra varuhus erbjuder vi tjänsten kapat & hyvlat.

Läs mer om Kapat & hyvlat

Utbildningar

I samarbete med Jobsafe tillhandahåller vi olika utbildningar som gör arbetsplatsen säkrare och tryggare. Utbildningarna kan du dessutom göra direkt i mobilen, det innebär att du kan genomföra dem när du vill och var du vill.

Läs mer om våra utbilningar
K-Bygg Stamkund

Bli stamkund hos K-Bygg idag!

Att bli stamkund är kostnadsfritt och som privatperson blir du enkelt stamkund genom att fylla formuläret online. Massor av erbjudanden som du inte vill missa!

Ansök om stamkundskonto som privatperson här >>
Bli företagskund

Bli avtalskund hos K-Bygg idag!

Att bli avtalskund som företagare hos K-Bygg är inte bara enkelt, kostnadsfritt utan även prisvärt, smidigt och tryggt. Vi ger dig så mycket mer. Ansök nedan!

Läs mer om dina fördelar som företagare här >>