K-Rauta-hero-banner

K-Bygg för Proffs

Massor av fördelar för dig som blir avtalskund hos K-Bygg!

Det är enkelt att bli avtalskund hos K-Bygg!

Fyll i din ansökan om att bli STAMKUND

Fyll i din ansökan om att bli avtals-/proffskund företag

Ansök om att bli avtalskund nedan. Är du redan kund hos K-Bygg med kundnummer kan ni ansöka om att bli e-handelskund på k-bygg.se. Även ni som är LRF medlemmar kan ansöka om samköpskonto företag.

2 proffs 876

Börja handla!

När du får besked om att ditt avtal är aktiverat så kan ni börja handla i er lokala K-Byggbutik.

3 proffs 876

Företag! Handla digitalt på k-bygg.se

Är du redan kund hos K-Bygg med kundnummer kan ni ansöka om att bli e-handelskund på k-bygg.se. Som e-handelskund kan ni ta del av er digitala verktygslåda med smarta funktioner som hjälper i bygglivet. Ni kan så klart handla på k-bygg.se med leveranser direkt till bygget, ni ser era aktuella priser och lokalt sortiment.

F retagskonto F retag
E-handelskonto F retag
kontoansokan-lrf

Bli avtalskund och skapa förutsättningar för byggprojekten

Som avtalskund på K-Bygg får du en personlig kontakt som ger dig snabb service och goda råd på vägen. Din kontakt hjälper dig också att planera, effektivisera och räkna på dina projekt. När det sedan är dags att påbörja projektet hjälper din kontakt till med plockhjälp och packning, eller leverans direkt till bygget om du föredrar det. Vi på K-Bygg hjälper dig genom hela projektet.

Du får tillgång till dina avtalspriser online och kan enkelt beställa ut material till arbetsplatsen samt en kontaktperson som alltid finns där för dig. Läs med nedan om vad vi kan göra för att underlätta din vardag!

K-Bygg är mer än bara en bygghandel. Hos oss hittar du allt inom bygg samlat under ett och samma tak: produkterna, specialisterna, tjänsterna och mycket mer. K-Bygg består av ett 50 tal dedikerade bygghandlare från Storuman i norr till Vetlanda i söder. Målet är att skapa en ledande bygghandel med lokal närvaro, den bästa servicen och högsta kompetensen!

Är du privatperson och skapa ett konto hos K-Bygg? Vänligen klicka här så kommer du till ansökan!

Våra tjänster

Enkelhet

Vi tror på att jobba enkelt men utan att för den skull göra avkall på kvalitet och kompetens. Vi ser till att lösa eventuella problem, vi hjälper till och är gärna ert bollplank, vi har bra öppettider, vi har kompetenta och serviceinriktade personer i våra K-Bygg butiker som möter er dagligen. Vi tror på det vi gör och vill att ni lyckas i era byggprojekt. Beställer ni så levererar vi. Inte svårare än så.

Bli e-handelskund

Som inloggad företagskund kan ni handla enklare, se era priser, lokalt sortiment och få smidiga leveranser. Fyll i formuläret som ni hittar ovan under länken ”ansökan e-handelskund företag”. Det tar 24 timmar (helgfri vardag) att behandla er ansökan. Du kan även ansöka om att bli företagskund hos någon av våra kollegor i något av våra varuhus.

Tillgängliga

Vi har öppet när ni som byggproffs börjar er dag och finns tillgängliga hela dagen för frågor, ordrar och leveranser. Vi har ett stort och brett sortiment tillgängligt och vi jobbar ständigt med att utveckla vårt sortiment. Här på e-handeln ser ni din butiks lokala sortiment, vilket gör att ni ser lagerstatus på era önskade produkter och kan handla nära och lokalt även på nätet.

Personlig service

På K-Bygg får du en personlig kontakt. En engagerad och kunnig person som ofta har en bakgrund inom byggbranschen. Din personliga kontakt hjälper dig att få snabb service och bra rådgivning, och kan hjälpa dig att planera, effektivisera och räkna på dina projekt. Och när det väl är dags att börja bygga hjälper din kontakt med plockhjälp och packning, eller leverans direkt till bygget om det föredras. Det är helt enkelt en person som vet hur din vardag ser ut och är på din sida hela vägen!

Brett sortiment

Du som proffs vet att för ett bra slutresultat krävs material av god kvalitet. Därför samarbetar vi med flera ledande varumärken och har stort kvalitetsfokus på allt vi köper in. Hos oss hittar du ett av branschens bredaste sortiment både online och i våra varuhus. Just för att du som proffs ska ha stora valmöjligheter. Tack vare våra relationer med stora och välkända leverantörer kan vi även se till att varorna levereras där du behöver dem, när du behöver dem.

Praktiska transporttjänster

Vi kan leverera ditt material dit du vill oavsett var ditt projekt pågår. På en skärgårdsö eller i fjällen, med båttransport eller helikopterlyft. Vi levererar med kranbil och kan, om behov finns, lyfta upp materialet på taket eller lossa med lyft-ok genom ett fönster. Vi kommer med det du behöver när det passar dig helt enkelt.

Flexibel fakturering

Som proffskund kan du betala kontant eller via faktura. Vi erbjuder flexibla faktureringsmöjligheter som gör att du både kan spara pengar och anpassa faktureringen efter dina behov. Pratar du med en av våra rådgivare kan vi även hjälpa till att effektivisera och balansera alla dina projekt, så att du inte bara sparar pengar utan även vinner tid i själva arbetet.