SMARTA OCH SNYGGA FÖRVARINGSLÖSNINGAR

Konsten att få undan saker som annars ligger framme heter ”smarta förvaringslösningar” och ”snygga skjutdörrar”.

Livet är fullt av prylar som kan organiseras och hemligheten bakom ett fint och välstädat hem är ofta en smart förvaringslösning. Den ultimata lösningen sparar inte bara plats, utan den kan även trolla fram nya utrymmen som du inte visste fanns tidigare. En personlig och unik förvaring ordnar du med våra väggbaserade och/eller fristående system. Kombinera med snygga skjutdörrar för att få en komplett lösning som gör att du enkelt kan gömma - och komma åt - det du har i garderoberna.

Med skjutdörrar från Elfa sparar du plats i ditt hem och de kan enkelt anpassas efter ditt utrymme och din stil, du får en unik möbel som rymmer en funktionell förvaring eller som fungerar som en rumsavdelare. Har du ordning i garderoberna har du också lättare att trolla bort allt som annars har en tendens att ”bara ligga framme’’.

ELFA SKJUTDÖRRAR ESTETIC

Estetic är exklusiv och vacker. Den robusta ramen är funktionellt greppvänlig men ger ett mjukt uttryck. Ramen är liksidig – likadan på båda sidor och kan monteras med topphängd skena, vilket gör att den passar perfekt som rumsavdelare eller som dörr till din walk-in-closet. Estetic finns att få i fyra mer exklusiva ramfärger – Sanded grey, Sanded black med vacker matt yta. Samt Innocent birch och Wheathered grey oak som du matchar med fyllningar med samma namn för en härlig träkänsla. Estetic har många tillvalsmöjligheter. Utöver mjukstängning och LED-belysning som tillval kan den monteras på topphängd skena och den kan även kapas för att passa rum med snedtak.
Estetic är en av flera serier att välja på hos Elfa.

FÖRVARING FRÅN ELFA

Oavsett om du står i startgroparna för en helrenovering av kök eller sovrum eller om du ”bara” behöver en snygg, funktionell skoförvaring till en liten hall, så hjälper vi dig att hitta den optimala lösningen för dina förvaringsbehov.

Välkommen att prata med oss om en snygg och behovsanpassad förvaring från Elfa. Ring eller besök oss idag så hjälper vi dig - våra kontaktuppgifter hittar du här.

FÖR MER INSPIRATION KIKA IN HOS ELFA

SMART DÖRRFÖRVARING

…med rätt förvaring blir även små utrymmen stora.
Baksidan av dörren blir en perfekt förvaringsyta med korgar på en skena. Du kan också använda korgarna som extra förvaring för småsaker i en existerande förvaringslösning. De monteras enkelt, utan verktyg, i en väggskena.

TIPS FÖR HALLEN!

Häng kläderna i olika höjd! Väggskenor placerade i olika höjd anpassar enkelt förvaringen efter familjens medlemmar. En stilren skohylla håller dina skor borta från golvet, i den lilla hallen.