K-Rauta-hero-banner
Inspiration

Rollerguide

Hitta rätt roller för ditt nästa målarprojekt! En av nycklarna till ett imponerande slutresultat är att välja rätt roller.

1

Olika rollers är utformade för olika användningsområden och med så många valmöjligheter kan det vara knepigt att veta vilken som är bäst för ditt specifika projekt.

Låt oss hjälpa dig!

Tak - för takmålning rekommenderar vi starkt Anzas Platinum-roller för medelfina underlag. Den tar upp en rejäl mängd färg och minimerar risken för flammighet, vilket gör ditt arbete snabbare och mer effektivt.

Vägg - vill du ha en slät och jämn väggyta? Anzas Elite-roller för medelfina underlag är valet för dig. Särskilt när du använder matta väggfärger.

Tapetsera - Anzas Basic-roller för medelfina underlag är perfekt anpassad för tapetlim, vilket säkerställer att du får rätt mängd lim på din vägg.

2

3

4

5

Snickerier - för snickerier rekommenderar vi Elite Miniroller som ger en fin, jämn yta utan att fälla fibrer. Om du arbetar med tunnare färger som t.ex. olja på en bänkskiva eller utemöbler, är Platinum Miniroller ditt bästa val.

Tips! Om du planerar att måla stora ytor, som väggar eller tak får du inte missa Fill & Carry-färgtråget från Anza.

Det rymmer hela 3,3 liter färg och med dess bekväma handtag kan du enkelt förflytta tråget runt rummet.

Komplettera med Anza Elite rollerset och du är good to go! Båda produkterna hittar du till Alltid bra pris hos oss!

Välkommna in!