Vi hjälper dig hela vägen ifrån idé till färdigt kök.

VÄGEN TILL DITT NYA DRÖMKÖK

Vissa saker förändras inte. Vi samlas fortfarande kring lägerelden varje morgon och kväll. Här äter vi och umgås, precis som människor gjort i tusentals år. Vi sitter förvisso på bekväma stolar vid ett bord och elden har nu förvandlats till en integrerad köksö med allt du kan behöva. Vi har fått det bekvämare, vilket inte är så konstigt, men våra behov av att träffas är fortfarande de samma.

Köket är hemmets hjärta. Ett rum där familjer träffas för en söndagsmiddag eller för en kopp kaffe i flygande fläng. Köket är en plats för läxläsning, kvällsarbete och för att fatta stora och små beslut. Det är perfekt för pyssel och sällskapsspel. Det passar snälla samtal, heta diskussioner eller för en stunds tyst eftertanke. Det är helt enkelt en plats för livet. Marbodal har skapat kök för livets alla tillfällen sedan 1924. Missionen är att skapa rum med personlig atmosfär där funktionerna bjuder in till ett enklare liv, trevliga umgängen och fantastisk matlagning.

Köket är en plats för livet - och det är vårt jobb att tillsammans med dig se till att den platsen blir så bra som möjligt och passar just dina behov.

Vid första tanken kanske det verkar krångligt att byta ett helt kök. Men med god hjälp går det mycket enklare än du kan tro. Boka en tid hos någon av våra proffsiga säljare och designers så hjälper de dig med tips och råd vad du ska tänka på när du planerar ett nytt kök. Utifrån dina önskemål och visioner skräddarsyr de en lösning för just ditt drömkök.

Boka tid med våra duktiga kökssäljare för kostnadsfri köksplanering. köksbild-730x

Nedan följer några punkter om hur vi hjälper dig på vägen till ditt nya kök.

Inspiration och kontakt Tidningar, bloggar, vänner och sociala medier är alla källor till bra inspiration. Besök oss och titta i våra köksutställningar, här får du också en personlig kontakt, en person som är med dig genom hela processen. Det finns inga genvägar till det perfekta köket. Boka gärna ett möte med någon av våra kökssäljare så hjälper de dig med tips och inspiration.

Planering Det första steget är att planera och rita upp ditt nya kök. Det handlar inte bara om färg och form utan också om behov och yta. Tillsammans med våra kökssäljare utvecklas en köksplan och en beställningslista där allt från skåp till vitvaror ingår.

Dina behov och monterat Våra köksleverantörer skräddarsyr ditt kök efter dina önskemål och ger därför alla chansen till ett personligt kök. Det gör köket flexibelt och du kan hitta lösningar som är unika för just dina behov. Ett kök från oss är monterat och kontrollerat hos våra leverantörer på deras svenskbelägna fabriker av erfarna köksbyggare. Inga platta paket, där du själv ska stå för arbetet.

Leverans och installation När köket är färdigt levereras det i moduler hem till dig. Leverans ingår alltid i priset om du köper ett kök för minst 55 000 kr. Vi hjälper dig gärna att hitta kökskunniga fackmän som hjälper dig med installationen för att garantera att arbetet blir korrekt gjort. Fråga oss om tips och rekommendationer.

Nöjd kund Vi är inte klara med vår leverans förrän du som kund är hundra procent nöjd med ditt nya kök. För oss är det viktigt att allt det vi har levererat fungerar som det ska.

Garantier Våra leverantörer bygger kvalitetskök men allt kan hända. Därför gäller extra långa garantier på de mest utsatta delarna i ett kök. Prata med våra kökssäljare om vilka garantier som gäller för ditt kök och på dina valda vitvaror.

Kontakta ditt närmaste varuhus idag för mer information kring ditt blivande drömkök!