K-Rauta-hero-banner
Inspiration

Kvalitetsdörrar ifrån Swedoor!

Kampanj hos K-Bygg för dig som ska fixa hemma – Massor av dörrar till kanonpriser!

Innedörr

Viktigt att tänka på vid köp av innerdörr!

En dörr är inte bara en dörr. Det viktigaste med en innerdörr är faktiskt det som inte syns, nämligen insidan. När du väljer nya dörrar, bör du naturligtvis välja en design som passar ditt hem, men även tänka på vilken funktion dörren ska ha.

Uttrycket ”kvalitet inifrån och ut” kan man ta bokstavligen när det gäller dörrar. En lätt dörr har en kärna av papp, och fungerar bra till rum där ljuddämpning inte är så viktigt. Om du däremot vill dämpa ljud mellan rummen, är det ett smartare val att köpa en massiv dörr, kanske även i kombination med en karm med tätningslist.

Det du inte ser, det hör du. Eller du hör det inte. Förvirrande? En dörr med massiv kärna dämpar nämligen ljud, och det kan vara smart till rum som exempelvis toalett, barnrum eller tvättstuga. En massiv dörr kostar lite mer än en lätt dörr, men du får en dörr med ljuddämpande effekt.

Vi har mycket brett sortiment med innerdörrar ifrån Swedoor så du kommer finna en dörr som just dina behov!

Viktigt att tänka på vid köp av ytterdörr!

Ytterdörren är en viktig del av bostaden. När du ska välja rätt dörr är det inte bara design, utan även säkerhet, isolering och ljuddämpning som spelar in. Bor du i flerbostadshus behöver du ofta en brandklassificering också.

VILKA EGENSKAPER SKA YTTERDÖRREN HA?

Oavsett om du vill ha en dörr där du kan välja mellan ett antal alternativ som t.ex en viss färg, extra lås, pardörr eller föredrar en enklare dörr av bra kvalitet så har vi dörren för dig!

Förutom dörrens mått och öppningsriktning bör du tänka igenom vilka övriga egenskaper din nya ytterdörr ska ha: Isolera extra bra mot kyla, ljudisolera, skydda bostaden mot inbrottsförsök eller en kombination av alla dessa egenskaper?

Samtliga ytterdörrar levereras med lås, cylinder och karm. Övriga tillbehör som till exempel låsvred/handtag och lister tillkommer.

Ytterdörr

Välkommen in i någon av våra butiker så hjälper vi dig!

Butiker nära dig >

Kampanjen pågår t.o.m 2023-11-12