PROJEKTPLANERING

Vi vill att huslivet ska vara enkelt för dig och därför hjälper vi gärna till så att slutresultatet ska bli som du önskar.

Inget bygge är det andra likt och det finns många olika lösningar. Nyckeln till ett lyckat byggprojekt är att börja i tid och välja bra material. Att få allt att klicka och få leveranser i rätt tid beror mycket på bra planering. Det går dessutom att spara många kronor om man gör en bra plan.

 

Är du det minsta osäker på vilken lösning du ska välja, vilken färg som passar bäst eller vilka mått som gäller kan du boka ett möte hos oss och gå igenom ditt projekt och välja bra produkter ur vårt breda sortiment. Ta gärna med en ritning eller måttsatt skiss.

 

Kontakta butik för mer info >> 

 

Fönster och dörrar

Funderar du på att byta fönster eller ytterdörr lotsar vi dig i valet mellan olika fönstertyper eller  föreslår dörr efter hustyp så att allt blir rätt inför din beställning

 

Fönster och dörrar finns i en mängd olika utföranden och det kan vara bra att få hjälp med att välja rätt. Det här är några av de frågor som bör besvaras innan ett fönsterköp.

  • Ska det vara 2- eller 3-glas?
  • Ska fönstren var öppningsbara eller kan de vara fasta?
  • Ska de öppnas inåt eller utåt för putsningens skull?
  • Vill du ha träfönster eller aluminiumklädd utsida? Aluminium är ju i princip underhållsfritt!
  • Vilken färg ska fönstren ha och ska de vara med eller utan spröjs?
  • Behöver jag persienn eller annat solskydd?

 

Självklart har vi även tillbehör och rätt verktyg som du behöver vid fönsterbyte eller varför inte fråga oss om HANTVERKSHJÄLPEN. Perfekt när du inte har tid eller lust att göra jobbet själv

 

Läs mer här om vad du behöver tänka på inför fönsterbytet  >>