TEXTILGOLV

Ett nytt textilgolv gör att det blir mjukt, varmt, tyst och ombonat. Kasta dina strumpor och tassa omkring i bara fötter. Textilgolv finns i mängder med färger och kvaliteter. Du kan få ett golv i din alldeles egna favoritfärg så att det stämmer med dina gardiner och din trendiga soffgrupp.

Golvabia måttanpassar mattan som du vill ha den. Mattorna ligger oftast på 400cm bredd och cirka 25-30 löpmeter långa. Utifrån dessa måtta skapas den matta som du vill ha.

Du kan få runda, rektangulära, kvadriska eller helt valfria former på din matta! Du kan skicka in din egen mall så måttbeställer vi efter den. Därefter langetteras (kantsys) din matta efter önskmål.

Textilmattan Grand Bazar har härliga, moderiktiga mönster som piggar upp i alla miljöer. Mattan är märkt med högsta slitageklass. Beställningsvara.

Vill du ha matta heltäckande över hela rummet? Gör en skiss av rummet och skriv exakta mått. Lägg sedan på 5 cm på dessa mått. När du får din matta är det enkelt att lägga in den i rummet, för att sedan skära in den exakt med de 5 cm som finns som skärsmån.

Mattan Akvarell är en riktigt mjuk och mysig matta i tvistad velour. Den finns i flera pastellfärger som gör sig fint både i vardagsrummet och sovrummet, eller varför inte i en walk-in-closet. Mjukt och skönt redan från första steget du tar i rummet. Beställningsvara.

Välkommen in till våra våra butiker för inspiration och mer tips och råd.