GOLVTILLBEHÖR

Med nya lister och socklar döljer du sprickor och glipor som uppstår med tiden. Dessutom blir det snyggt! Hos oss hittar du mantlade, massiva och fanérade lister och socklar. Även ventilerande golvsocklar finns för golv där behovet av avluftning av golvet kräver det. Dessutom finns ett antal hjälpande verktyg vid golvläggning.

GOLVLÄGGNING

Har du alla verktyg du behöver för att underlätta golvläggningen? Vi har verktygen.

MINSKA OLJUD

För att minska risken för oljud under trägolvet bör man lägga en grålumppapp. Vidare finns kvartsstavar, övergångslister, nivålister, kantlister, skarvlister, golvskruvar, möbeltassar och andra specialare för golv. Ett golv kan behöva olika slags underlag beroende på vilket typ av utrymme det ska användas i. Stegljudsförbättring, fuktspärr, svikt eller lösläggning är några egenskaper som kan förstärkas med hjälp av speciellt framtagna underlagsprodukter.

GOLVVÅRD

För golvvård finns dessutom olika sorters lack, vax och olja. För rengöring & fläckborttagning finns det en rad produkter, men oftast räcker det med vanligt vatten. Stearin och tuggummi får man lättast bort med skrapa. Ibland hjälper det att man fryser ned fläcken med iskuber i påse eller frysspray.Sist men inte minst, finns skyddspapp för att skydda golvet vid t ex målning.

Välkommen in till någon av våra butiker för fler tips och råd!