Välkommen till K-Bygg

Hitta din butik på kartan eller sök via namn, adress eller postnummer.

Dags att måla om i sommar?

Beckers Perfekt Plus Facade
Ge träfasaden bästa tänkbara skydd – måla med Perfekt Plus Facade. Perfekt Plus Facade är Beckers mest hållbara fasadfärg och är särskilt utvecklad för att ge en motståndskraftig yta som minskar smutsupptagning och som ger bästa möjliga kulörhållning. Förutom att färgen håller en mycket hög kvalitet är den också lätt att måla med, torkar snabbt och ger ett gott skydd mot påväxt av svartmögel på färgfilmen. 10 liter. Valfri kulör 2195:-

Falu Rödfärg

Falu Rödfärg är inte bara en husfärg, det är svensk kulturhistoria på burk. Ett lika naturligt val till arkitektritade villor som till sommartorp och sjöbodar. 10 liter, röd.

Beckers Perfekt Oljefärg

Perfekt Oljefärg är en alkydfärg förstärkt med akrylat. Anpassad för målning av träfasader, staket, vindskivor, dörrar och liknande. Perfekt Oljefärg är en lättstruken färg som ger en lite blankare yta. 10 liter, standardkulör.

Beckers Perfekt Täcklasyr

Perfekt Täcklasyr är en produkt som håller kulören, är mycket lättstruken och har kort torktid. Ger en täckande yta som är ett effektivt skydd men framhäver samtidigt träets vackra struktur. 10 liter, standardkulör.

Beckers Primex Plus Trägrund

Grundfärg som skyddar och motverkar fuktupptagning, har bra täckförmåga och ger bra fäste för täckfärgen. Har en snabbtorkande formula som gör att du, med vädret på din sida, kan grund- och täckmåla samma dag. 10 liter, standardkulör.

Beckers Elit Träolja
Träolja med ny förbättrad kvalitet! Håll uteplatsen fräsch och fin längre. Olja avsedd för årlig behandling av t ex trätrall, altaner och trädgårdsmöbler. Motverkar uttorkning och sprickbildning samt gör ytan vattenavvisande och lätt att underhålla. Ger ett glansfritt resultat och framhäver träets egen färg. 2,7 liter. Rek ca pris 427:- Bruten kulör 209:-

Beckers Terrasstvätt

0,5 liter. Räcker till ca 13-15 m². Lämpad för många olika typer av träytor. Passar utmärkt som uppfräschning innan exempelvis lasering. Löser effektivt upp gammal olja.

Anza Altanverktyg 2-i-1

Allt du behöver för att behandla altan. Innehåller slipplatta samt appliceringsdyna som fästs på samma verktyg. Dynan används för olja, lasyr och andra träskydd. Ger ett tunt, jämt lager och är enkel att använda. Täcker två brädor i taget. Förlängningsbar.

Beckers Perfekt Plus Fönster & Snickerifärg

Speciellt anpassad för målning av träfönster och snickerier utomhus såsom möbler, fönsterluckor, dörrar, vindskivor och staket. Färgen är rinningssäker och lätt att stryka ut. 1 liter, standardkulör.

Anza Elite Rödfärgspensel

För målning med rödfärg eller slamfärg. Ger ett riktigt bra slutresultat. Skönt och stabilt grepp. Den unika borsten är framtagen helt och hållet för rödfärg och slamfärg. 120 mm, vinklad.

Välkommen in i någon av våra butiker så hjälper vi dig hitta rätt utrustning och kulör för ditt måleriprojekt!

Erbjudnadet gäller t.o.m 2020-08-03

X