FÄRG UTOMHUS

Att Nordens tuffa klimatväxlingar ställer stora krav på vårt boende, det vet de flesta. Inte minst utsidans panel och fönster som skall klara att stå ute i ur och skur, år efter år.

Finns det något vackrare än ett nymålat hus? Det förmedlar liv och lust och sänder ut signaler som kan liknas vid ”Jag är stark”.  Det är just det som är färgens egentliga uppgift – att orka stå emot när det viner runt knuten och vädrets makter gör allt för att bryta ner huset.

Huset måste klara höstens piskande regn, vinterns bitande frost och inte minst solljusets nedbrytande effekt under sommarhalvåret. Men det är inte bara husfasader som behöver skyddas. Även trädäck, utomhusmöbler, staket och många andra ytor behöver skyddas. Oavsett vad du ska måla så hittar du både färgen och verktygen hos oss. 

OLIKA FÄRGTYPER

Olika underlag kräver oilka färgtyper. Men även önskat utseende har betydelse, det finns olika glans och olika färger framhäver mer eller mindre trästruktur. Läs här om olika färgtyper.

HUSHÄLSA

Det är mycket att tänka på och frågorna är många när man ska måla eller måla om sitt hus. Vilken färg är bäst för mitt hus och hur mycket går det åt? Är det fukt i fasaden? Hur mycket underarbete behöver jag göra. Hur ofta ska man måla om? Hur mår fönster och grund? Boka tid hos oss för Hushälsa så rätar vi ut frågetecknen och hjälper dig till ett perfekt resultat!
 

LAGERLAGD UTOMHUSFÄRG

Klicka här för att se hela vårt lagerlagda sortiment av utomhusfärg!