Välkommen till K-Bygg

Hitta din butik på kartan eller sök via namn, adress eller postnummer.

KÖK MED VARDAGSGLÄDJE

MUMS TILL(K)AKA TILL DIG!
Vill du också uppleva känslan av ett svensktillverkat kvalitetskök i ditt hem? Just nu har vi på Ballingslöv ett extra gott avdrag – Mums-avdraget! Det innebär att du får rabatt motsvarande momsen på kök, vitvaror*, bad** och förvaring***.

Välkommen in till oss och köp ditt Ballingslövkök. Kampanjen gäller t.o.m 2020-05-03.

STILRENT KÖK - BISTRO ASK BRUNBETS

Ett stilrent brunt kök med köksluckan Bistro ask brunbets.
Bänkskivan i betong tillsammans med den bruna skåpsluckan gör köket till ett stilrent och exklusivt kök med det där lilla extra. Den stora köksön har smarta och infällda förvaringsutrymmen för att komplettera de redan generösa förvaringsytorna.

SLÄTT KÖK I LANTLIG STIL - BISTRO

Klassiskt kök i lindblomsgrönt, Bistro. Skapa bistrokök hemma med helkaklad vägg och frihängande arbetsredskap. Bistro är en slät kökslucka med något avrundad kant. Köket finns i nio färger, lindblomsgrön som på bilden är en mjuk och inbjudande kulör som blir alltmer populär. Ett klassiskt kök med en twist!

Det finns en stil för alla. Vi gör det lätt för dig att hitta rätt.

I 90 år har Ballingslöv byggt kök med omsorg, kvalitet och stor lyhördhet. Ballingslöv har sett de flesta planlösningar och antagit många utmaningar och hunnit optimera detaljer som passar olika kök. I Ballingslövs sortiment finns traditionella kök och framtida designklassisker, de vet kort sagt en hel del om kök.

Välkommen in i någon av våra butiker så hjälper vi dig planera ditt drömkök!

 

*Kök: Vid köp av kökssnickerier för minst 85 000 kr. Vitvaror: Utvalda Vitvaror i vår vitvarukatalog i samband med köp av kök.
**Bad: Vid köp av minst kommod och tvättställ.
***Förvaring: Vid köp av skjutdörrar och/eller inredning.

Gäller under perioden 23 mars till 3 maj.

X