SÅ HANDLAR DU PÅ WEBBEN

Du kan börja handla på en gång, det krävs ingen inloggning första gången du vill beställa varor.

Efter din första beställning får du Inloggningsuppgifter från oss. Som kund kan du då enkelt logga in och handla med dina redan lagrade uppgifter, du kan också via Mina sidor se din orderhistorik. Med samma kundnummer kan du även handla på plats i närmsta butik.

Handla online på k-bygg.se

Produkter hittar du genom att söka i sökrutan eller genom att klicka på Sortiment i menyn.

0.jpg

Du kan enkelt leta produkter genom produktgrupper och genom varumärken.

Vill du handla en produkt klickar du på den oranga knappen köp nu. Vissa produkter finns i flera olika utföranden, t. ex. färg eller olika storlekar, på dessa produkter visas den vita knappen Fler val. Klicka på den för att göra ditt val och klicka sedan på köp nu.

När du är klar och har hittat alla dina varor ska du klicka symbolen i högra hörnet som tar dig till  kassan där du avslutar din beställning.

3.jpg

För att kunna handla här krävs det att du har en e-postadress, ett mobilnummer och ett betalkort eller internetbank. E-post och mobiltelefon behövs för att vi ska kunna skicka dokument och information som berör din beställning, som t. ex. ordererkännande via e-post samt leveransstatus via SMS. Du behöver även lämna namn och adress för att vi ska kunna registrera och hantera din beställning på ett korrekt sätt.

Lycka till med ditt köp!