Välkommen till K-Bygg

Hitta din butik på kartan eller sök via namn, adress eller postnummer.

Effektiva fönster

Passa på att byta fönster nu när Du får 30% rabatt på hela vårt beställningssortiment av fönster och fönsterdörrar från Sveriges största fönstertillverkare – SP Fönster, Traryd Fönster och NorDan.

Golv för alla rum!

Dags för att byta golv?

Passa på att fynda golv för alla typer av rum hos oss då vi har extra bra pris just nu!

Allt för bygget!

Våren och sommaren närmar sig med stormsteg! Förbered er inför sommarens alla byggprojekt nu då vi har extra bra erbjudanden på virke och andra byggmaterial!

Ny skjutdörr Grace - för en skandinavisk känsla

Om du är på jakt efter en skjutdörr som ska passa den moderna eller traditionella skandinaviska inredningstilen så har du hittat rätt. Nya Grace är en klassisk skjutdörr med en gedigen träkänsla och tidlöst utseende. Välj mellan olika designs och fyllningar i vitt eller spegel. Oavsett vilket så kommer Grace att bidra till en hållbar klassisk stil i ditt hem.

Nytt år och nya kulörer

Nytt år och ny kulör på väggen i köket! Beckers kulörtrend Grounded Green symboliserar ett enkelt lantliv med moderna bekvämligheter. Ett slags gröna vågen 3.0. Naturnära material som är fina att kombinera till stilen Grounded Green är rotting, marmor och krispigt linne.

Ny innerdörrar till ditt hem!

Innerdörrarna bidrar till hemmets inredning, trivsel och atmosfär. Vi hjälper dig i valet av innerdörr!

Schyssta skivor för vägg & tak

Ge ditt rum snabbt och enkelt en ny känsla med skivor för vägg och tak. Eleganta skivor som är lätt att sätta upp och ger rummet en helt ny känsla!

Fibo – det smarta sättet att fixa badrummet

Smartare än kakel. 100% vattentätt. Att renovera badrum behöver inte vara krångligt. Åtminstone inte när det gäller väggarna. Nu kan du fräscha upp det med nya väggar på nolltid. Och du kan få det precis som du vill ha det – modernt, kaxigt, stiligt, läckert, sobert, rått, klassiskt, färgglatt, diskret eller galet! Alla alterniv finns. Även nyskapande formgivning och de senaste trenderna inom skandinavisk design. Valet är ditt.

Smarta prylar med kvalitet

Alla verktyg och tillbehör du kan tänkas behöva till vårens och sommarens alla byggprojekt. Välkommen in och fynda!

X