Tryggt takbyte

Att taket är tätt och håller för de påfrestningar det utsätts för är det viktigaste för att hela huset ska må bra. Undersök regelbundet skicket på ditt tak. Kontrollera så att det är tätt och i bra skick, byt ut trasiga pannor och tvätta bort mossa. Då håller det längre. Är taket i dåligt skick så kan det vara en bra idé att byta. 

Vi förstår att det kan kännas utmanande att komma igång men när det är klart kommer nattsömnen garanterat vara bättre.  Ett takbyte är oftast mindre kostsamt än vad de flesta tror. Vi är gärna ditt bollplank och ger dig råd hur man går tillväga. 

Just nu har vi extra bra pris på olika takpannor och vi hjälper dig att ta fram ett totalpris på just ditt tak. Så tveka inte - kontakta någon av våra duktiga takexperter så är du snart igång.  Vi vet också att de flesta inte kan eller vill utföra sitt takbyte helt själv och vi ger dig gärna tips på duktiga takläggare.

 

Benders Betongpanna Palema Benderit

Traditionell 2-kupig, halvmatt betongpanna som passar alla tak. Takpanna är helt genomfärgad och behandlas två gånger för att framhäva färgen. Åtgång 9 st/m². Priset gäller ytbehandlad, tegelröd och svart.

*Denna produkt har olika pris i olika delar av landet vilket beror på olika fraktkostnader. Priset gäller vid avhämtning i våra butiker. Önskar du hemleverans, kontakta våra takexperter för prisuppgift. Pris södra Sverige: 79 kr/m² gäller för Bollnäs, Huskvarna, Jönköping, Linköping, Mellerud, Mjöby, Motala, Rimforsa, Stockholm-Färingsö Trä, Stockholm-Västberga, Söderhamn, Töreboda, Ulricehamn, Vadstena, Vetlanda, Västerås, Åtvidaberg, Katrineholm, Flen, Vingåker och Göteborg. Pris norra Sverige: 
89 kr/m² gäller för Funäsdalen, Härnösand, Kramfors, Norsjö, Sollefteå, Storuman, Strömsund, Sundsvall, Umeå, Undersåker, Vilhelmina och Östersund.

Välkommen in i någon av våra butiker så hjälper vi dig hitta rätt tak för just ditt hem!

Butiker nära dig >
kampanjen pågår t.o.m 2022-06-20